loading...

Homestyling

Att styla sitt hem inför försäljning blir mer vanligt och idag kan man få mellan 5-25 % mera betalt för sin bostad i Uppsala när man använder sig av homestyling.

Bygg och inredningsbyrån erbjuder möbleringar av helt tomma hus och lägenheter. Vi möblerar och inreder och stylar upp allt från den lilla ettan i stan, till stora villan på landet.

Vi gör allt för få din bostad ska bli så attraktiv som möjligt.
Homestyling är inte privat inredning utan handlar om att få bostaden att tilltala så många köpare som möjligt och att visa upp bostaden från dess bästa sida. Ett enkelt sätt att få ut det bostaden är värd men även en möjlighet för köparen att få smarta inredningstips och en mycket bra utgångspunkt för sitt nya boende.

Vi lägger alltid vikt på att möbler och inredning ska förstärka objektet. Det är ju trots allt väggar, golv, tak, rymd och ljusinsläpp som är till salu.

 
Välkommen att kontakta oss!

Avdragsgill

Kostnaden för homestyling är avdragsgill och tas upp under "utgifter för avyttring" på skatteverkets blankett k6/k5.

Arbetsgång vid homestyling

Vi träffas för genomgång av er bostad och därefter skickas offert med tankar om hur just din homestyling kommer se ut. Efter godkännande utav offert görs en tidsplan  tillsammans med mäklare. Fotograf bokas genom oss eller av mäklaren. Styling påbörjas, fotografering görs och hemmet är redo för försäljning. Vi är alltid närvarande vid fotograferingen för att tillsammans med fotografen skapa rätt bilder för målgruppen och för att bostaden ska visa sitt yttersta. Vi besöker bostaden innan visning för att göra de sista insatserna. När du som kund är nöjd med försäljningen töms bostaden, dock står stylingen som längst 40 dagar om inget annat avtalats